Instructie / handleiding

Registratie

Om toegang te krijgen tot het Nationaal Overledenenregister en Nationaal Postregister dient u eerst uw bedrijf te registeren via ‘Registratie Bedrijf’ in het menu ‘Bedrijven’. Bedrijven kunnen dit niet gebruiken om de contactgegevens te blokkeren voor ongevraagde geadresseerde reclame post. Uw aanvraag wordt door de beheerder beoordeeld. Na autorisatie door de beheerder kunt u toegang krijgen. Hiervan ontvangt u een e-mailbericht van de beheerder. Bedrijven die niet zijn aangesloten bij een aangesloten branche-/belangenorganisatie moeten eerst de vergoeding hebben betaald. De factuur wordt per email verstuurd. Na betaling van de factuur zal de beheerder de aanvraag autoriseren.

 

Account

Met behulp van de zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord kan worden ingelogd. Op de account pagina kunnen –indien aan de orde- de bedrijfsgegevens en de gegevens van de contactpersoon worden gewijzigd. Op de pagina kan het Nationaal Overledenenregister en/of Nationaal Postregister (bestand) worden gedownload. Elke dag wordt het bestand vernieuwd.

 

Downloaden

De downloadinstructies krijgt u opgestuurd na de goedkeuring van uw aanmelding


Automatische bestandsuitwisseling

Gebruikers van Postfilter kunnen de bestanden (Nationaal Overledenenregister en het Nationaal Postregister) dagelijks automatisch verwerken. De handleiding hiervoor is beschikbaar op aanvraag.

 

Upload voor het Nationaal Overledenenregister

Met een aantal bedrijven/organisaties heeft Postfilter afspraken gemaakt voor het aanbieden van bestanden ten behoeve van het Nationaal Overledenenregister. De instructie/handleiding voor de aanmelding en het uploaden ontvangen deze bedrijven/organisaties rechtstreeks van de beheerder.

 

Code Postfilter & Stroomschema's

Code Postfilter is onderdeel van de Nederlandse Reclame Code.
U wilt Direct Mail (geadresseerde reclamepost) versturen en u wilt voldoen aan de wet- en regelgeving. Via de volgende checklist kunt u snel bekijken wat u moet doen. Let op: geldt ook voor ‘aan de bewoners van’ met adres.

 

Beschikbare downloads: