Registratie Nationaal Postregister

Met Postfilter bepaalt u zelf welke geadresseerde reclamepost u wilt ontvangen. Gratis en eenvoudig. 

Wilt u wel post over goede doelen en leuke aanbiedingen van tijdschriften, maar niet over auto's en horoscopen?  In het Nationaal Postregister kunt u aangeven van welke sectoren u geen reclamepost wilt. 

Na vier tot zes weken zijn blokkades volledig actief en dat blijven ze voor een periode van vijf jaar. Voor meer informatie over het Nationaal Postregister klikt u hier.

U kunt registreren via onderstaand formulier, maar ook via een email of per post.

Recht van verzet

U vindt het prima om geadresseerde reclamepost to ontvangen, alleen niet van dat ene specifieke bedrijf. Dan kunt u gebruik maken van uw 'recht van verzet': u geeft aan dat u deze post niet meer op prijs stelt, waarna het betreffende bedrijf u niet meer met reclame via post mag benaderen. Het recht van verzet kunt u ook gebruiken bij organisaties met wie u een klantrelatie heeft. Deze organisaties kunnen namelijk niet geblokkeerd worden via het Nationaal Postregister.

Meer informatie over het Recht van Verzet

Adres

Naam

Blokkades

Alles aanvinken / Alles uitvinken / Omkeren

Account

Minimaal 8 tekens met tenminste één hoofdletter en één cijfer.

Als u op Registreren klikt, ontvangt u een verificatie e-mail op uw e-mailadres. Na verificatie ontvangt u een bevestiging van de registratie en is uw registratie actief. De registratie moet binnen 48 uur worden geverifiëerd. Zonder verificatie worden de gegevens na 48 uur verwijderd. Controleer uw spamfilter als u binnen 10 minuten geen bericht heeft ontvangen.